Ajándékozz jogosítványt

Szeretnél jogosítványt ajándékozni? Vagy csak részese lenni ennek az élménynek? Ajándékozz vagy kérj Te is ajándékkártyát!

Lepd meg a családod, párod, barátaid, ismerőseid egy igazán különleges ajándékkal. Ajándékozz egy életre szóló ajándékot a vezetés élményét! Képzéstől és értéktől függetlenül vásárolhatsz ajándékkártyát! A kártya értékét te határozod meg! Az általad szánt összegtől akár a teljes jogosítvány költségéig! A kártya felhasználható bármely általunk oktatott kategóriára, elméleti és gyakorlati képzésre egyaránt.
Az ajándékkártyát bárki megvásárolhatja és továbbadhatja, illetve ajándékozhatja.Az ajándékkártyát az iskola hitelesíti és felhasználáskor be kell mutatni. Érvényes a kártyán feltüntetett időpontig. Az jándékkártya nem visszaváltható, más kedvezménnyel össze nem vonható, készpénzre be nem váltható, állami támogatás igényléséhez nem használható, egyszeri felhasználásra jogosít.
Az ajándékkártyát megrendelheted/megvásárolhatod:személyesen az ügyfélszolgálti irodában ( 9200 Mosonmagyaróvár, Magyar utca 13.)

Ki és hogyan használhatja fel az ajándékkártyát?
Minden olyan személy felhasználhatja, aki megfelel a választott vezetői kategória elsajátításához előírt jogszabályi feltételeknek. Lásd a kategóriák leírásait.
 
Kártya érvényessége: Az ajándékkártya a vásárlás napját követő 365 napon belül érvényesíthető.