Autósiskola

 

Mosonmagyaróvári Autósiskolánk várja leendő tanulóit Mészáros Tibor és Marschalkó Tamás vezetésével, 2017-ben több 10 éves szakmai tapasztalattal a hátunk mögött úgy döntöttünk, hogy saját autósiskolát indítunk. Iskolánkban magas színvonalú oktatás keretein belül tantermi vagy online tanfolyam közül választhatnak a tanulóink. A képzéseink között megtalálható kategóriák
(AM, A1, A2, A, B, B+E, C, C+E) és szaktanfolyami képzések (GKI).


Számunkra fontos a tanulóinkkal és ügyfeleinkkel való együttműködés és a személyes kapcsolat, ezért állunk rendelkezésükre a személyes ügyfélfogadás keretein belül.

Bármely jogosítvány megszerzéséhez teljeskörű ügyintézést biztosítunk. Tanfolyamaink kis létszámúak, családias hangulatúak egyéni odafigyeléssel. Kresz vizsga előtt amennyiben szükséges ingyenes felkészítő napokat szervezünk tantermi és online tanulóink számára egyaránt.


Az iskolánkban levő fiatalos oktatói csapat közel 15 fővel büszkélkedhet, melyből tanulóink válogathatnak. A sok pozitív tanulói visszajelzések alapján bátran mondhatjuk, hogy oktatóink türelmesek, segítőkészek és felkészítenek mindenkit a balesetmentes és biztonságos közlekedésre.


Oktatott kategóriáinkról és képzéseinkről további információt
ide kattinva találsz.

 

Tantermünk, irodánk