GKI

Tehergépkocsi-vezető alapképzés (CA)

Tehergépkocsi-vezető alapképzés (CA)

Tehergépkocsi-vezető alapképzés (CA):

Aki 2009 szeptember 9. után szerezte meg a "C" kategóriás vezetői engedélyt, és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, az esetben alapképzésben kell részt vennie. Az alapképesítés megszerzése után 5 évente továbbképzésen kell részt venni és vizsgázni.

Tehergépkocsi-vezető továbbképzés (CT)

Tehergépkocsi-vezető továbbképzés (CT)

Tehergépkocsi-vezető továbbképzés (CT):

Aki 2009 szeptember 9. után szerezte meg a "C" kategóriás vezetői engedélyt, és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, az esetben továbbképzésen kell részt vennie.

Autóbusz-vezető továbbképzés (DT)

Autóbusz-vezető továbbképzés (DT)

Autóbusz-vezető továbbképzés (DT):

Aki 2008 szeptember 9. után szerezte meg a "D" kategóriás vezetői engedélyt, és autóbusz vezetőként közúti személyszállítással szeretne foglalkozni, az esetben továbbképzésen kell részt vennie.

Összevont továbbképzés (CDT)

Összevont továbbképzés (CDT)

Összevont továbbképzés (CDT):

Aki 2009 szeptember 9. után szerezte meg a "C" kategóriás vezetői engedélyt, és tehergépkocsi vezetőként közúti áruszállítással szeretne foglalkozni, továbbá aki 2008 szeptember 9. után szerezte meg a "D" kategóriás vezetői engedélyt, és autóbusz vezetőként közúti személyszállítással szeretne foglalkozni, az esetben összevont továbbképzésen kell részt vennie.